3 dl kuohukermaa
3 dl fariinisokeria
5 dl vispikermaa
4 liivatetta
Valmista ensin kinuski, mielellään jo edellisenä päivänä, jotta se ehtii jäähtyä kunnolla:
-
Laita kuohukerma ja fariinisokeri kattilaan. Kiehauta ja nosta pois
liedeltä jäähtymään. Laita kinuski lopuksi jääkappiin kylmenemään.
- Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
- Vatkaa vispikerma vaahdoksi.
- Vatkaa jääkaappikylmä kinuski vaahdoksi.
- Sekoita vaahdot keskenään.
-
Kiehauta tilkka vettä ja sulata joukkoon liivatteet. Kaada liivateseos
ohuena nauhana kinuskivaahtoon samalla koko ajan vatkaten.
Tällä ohjeella täytettä tulee runsaasti, joten se riittää 30 cm:n kakun kahteen täyteväliin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti