Aurinkoista ja lämmintä äitienpäivää juhlittiin tänä vuonna mansikkakakun kera.
Kakku on 4 munan vaalea sokerikakku, jonka kerrosten väliin laitoin vadelmahilloa ja mansikkatäytteen (Flora Vispiä, vaniljarahkaa, tomusokeria, mansikoita).
Pursotukset on tällä kertaa Flora Vispin, vispikerman ja kuohukerman sekoitusta syystä, että Flora Vispi näytti taas parhaat puolensa jäämällä aivan liian löysäksi vaahdoksi. Onneksi jääkaapista löytyi yksi vispikermapurkki ja kuohukerman jämät, jotka sain vatkattua kunnon vaahdoksi ja sain pursotukset siten edes jotenkin onnistumaan. Tästä lähtien jää taas Florat suosiolla kaupan hyllylle, kun ne ei vaan tunnu toimivan. :(
Mansikoiden päälle spritsasin Pandan valkosuklaata.
Kotimaisia mansikoita nämä espanjalaiset eivät tietysti voita, mutta näillä oli nyt pärjättävä. :)
Paljon onnea kaikille äideille!
Ihanan kesäinen kakku! :)
VastaaPoistaKiitos, kesäiseltä tämä maistuikin, tuontimansikoista huolimatta! :)
VastaaPoista